qakp loading

9
Gusht

Departmentit për Këshillim Profesional viziton shkollën tonë

Vizitë në QAKP “Gjon Nikollë Kazazi” z. Tobias Schmidt, drejtues i Departmentit për Këshillim Profesional, ndërmjetsim të vendeve të lira, siguri të rritjes profesionale dhe projekteve ndërkombëtare pranë odes zejtare të Dortmundit.