qakp loading

9
Gusht

Orari i testit të brendshëm

Me 27.6.2018 mbahet testi i brendshëm për klasët e 10-ta dhe 11-ta.
Klasat e 11-ta testi fillon në ora 8:00 ndërsa klasat e 10-ta testi fillon në ora 10:00.
Suksese!